13/11

IMG_E3233

Det blev ett sånt underbart förlovningsfika med hela familjen, och jag blev så nöjd med dekoren! Temat jag hade valt var guldig höst, då hösten är min favorit årstid och jag vill gärna hålla kvar vid den så länge det går i detta november mörker.

IMG_E3218

IMG_E3234

IMG_E3236Vissa saker lånade jag, medans girlangen och instagram skyltarna gjorde jag själv med inspiration från Pinterest.

Alla de vackra höstfärgerna passar också väldigt bra hemma hos oss, då alla våra möbler mer eller mindre är teak.

Jag är väldigt nöjd med temat, och hur det rent estetiskt såg ut. Det finns många tankar om att rustikt, framförallt när det är kopplat till bröllop är på väg ut – och jag kan förstå varför. Det har varit trendigt väldigt länge, och hur många mason jars med dryck kan vi stå ut med innan vi kollektivt kräks?

Men, om man som jag älskar hösten och höstensfärger håller jag fast vid att det går bra att ta in rustika element – jag tror bara att det handlar om att våga bryta vissa mönster, och att reflektera om varför man vill ha vissa saker.

Trender kommer och går, men din inre smak består. När du planerar event kopplade med ditt bröllop, vare sig det är fika eller själva akten, håll dig grundad i vad du och din partner gillar – snarare än vad något magasin säger. IMG_3288

Länk till Pinterest inspiration 

3 reaktioner till “13/11”

 1. Sååå bra tema ju! Super fint! Hösten har alla de bästa färgerna! Blir det liknande på bröllopet? 😀 Ska förresten bli så spännande att följa alla bröllopsplaner! Så bra grej att blogga om ju! Så har du allt sparat sen, hela vägen fram till ”den stora dagen”. Kuuul!

  Gilla

  1. Tack! Väldigt nöjd 🙂 nej, bröllopet blir nog på sommaren, mera lantlig sommar typ!
   Förlåt för att det tog sån lång tid att godkänna din komentar förresten, har inte riktigt fattat wordpress än tror jag haha! God jul på dig fina ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s