1/2

Asså hörrni ÄNTLIGEN är januari över. Usch, fy och blä vilken hemsk januari det har varit i år tycker jag, den tog verkligen aldrig slut.

För att göra som en liten recap av månaden tänkte jag att jag skulle visa er min finaste julklapp – jag fick en bullet journal av min mamma, och jag är kär.

På min första sida markerade jag alla dagar jag hade något inplanerat, för att få som en översikt över hur ofta jag faktiskt gör saker. 

Jag vet inte om jag har hittat helt rätt sätt att använda den på än, känner spontant att det är alldeles för lite listor på roliga saker, men jag tänker att det får jobba sig fram. Det verkar vara det bästa med en BuJo, man gör som man vill.

Januaris färger fick bli blått och grått, med lite stjärnor och snöflingor. 

Jag ritade en habbit tracker (trots att rita inte är en av mina talanger), där jag försökte fylla i och hålla koll – gick så där. Inför februari ska jag nog försöka minska på de olika kategorierna. Sen så får ni också se min skam i att jag inte vattnat mina blommor en enda gång i januari. Är nog världens sämsta plant daddy.

Januari har som sagt inte varit min bästa månad, med sjukskrivningen och allt, men jag försökte/försöker vara positiv. Stora snöflingor, hundar och serien Crazy Ex girlfriend är det som hållit mig vid liv.


Jag sparade en plats på varje sida för en lista eller en humörlogg, och det funkade bra. 

Måste säga att jag önskade mig en BuJo endast för att jag läst Sofies inlägg om hennes BuJo, och blev så himla inspirerad – hon är så otroligt kreativ och har sån talang, att det inte går att undvika. Om ni vill hitta inspo och pepp till en BuJo rekomenderar jag henne starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s