14/3

I tisdags vaknade jag med sol i ögonen och kaffe doft i näsan.

Det var min födelsedag! Så Johan hade gått upp tidigare och stekt på potatis, korv och ägg samt gjort fruktsallad.


Efter en arbetsdag fylld av sång, presenter och doughnuts så sminkade jag mig obh började åka in mot stan. Johan och jag hade middag vid sju, men först skulle vi träffas i Gamla stan och leta efter ringar.

Efter en stunds promenerande så tittade vi in i en butik där två äldre damer jobbade. Den ena var smalare än den andra, de var ca 80 år och hade så stora frisyrer, den ena i blont och den andra i knallrött. De var två av de mest excentriska och härliga människor jag träffat, och det kändes som att deras liv var en tv-serie. Det enda jag kunde tänka på är hur de går där hela dagarna bland allt guld, går ut och röker utanför butiken och sen går upp och lägger sig i sin lilla tvåa våningen upp. Dröm.
I alla fall så hittade vi där två ringar som var helt perfekta, så vi skickade dem att bli graverade och så får vi hämta dem i nästa vecka.

Sen så promenerade vi bort till Tjärhovsgatan, och satte oss och tog en drink på Kvarnen.

Sen så gick vi till restaurangen vi skulle äta på, nämligen Madam.

Det var galet gott men också väldigt starkt, så jag var tvungen att dricka ganska mycket öl till, vilket ledde till det bästa på hela restaurangen.

Besök på deras japanska toalett! Ååååå vilken lycka det var kan jag säga er! Det har varit på min bucketlist hur länge som helst att pröva en sådan, och jag blev inte besviken kan jag säga er. Min vagina var så lycklig.

Och nu är jag 26? Närmare 30 än 20. Helt galet men också väldigt bra. Om några år kanske jag själv är en excentrisk tant med knallrött hår som inte tror på mobiltelefoner och sms.

En tanke på “14/3”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s